Bestil en Kombuchasvamp
 
 !  Bestilling

Hvis du ikke har fundet en adresse i nærheden af dig selv (klik her), hvorfra du kan få en gratis svamp, kan jeg tilbyde at sende dig én for kr. 120,-.


Hvis du ønsker at få tilsendt en svamp mod betaling, kan du kan du gøre det nedenfor.

Bestilling:
Klik her!

 !   Om gratis svampe

Da jeg ikke dyrker svampen kommercielt kan der indimellem opstå lidt leveringstid, hvis efterspørgslen i perioder stiger.

Det er derfor vigtigt, at du selv tilmelder dig adresselisten, hvis du senere hen får svampe i overskud, som andre kan få glæde af..

Klik her for at se, om der findes en adresse i nærheden af din bopæl, hvor du kan afhente en gratis svamp.

Det er brugerne selv der opretter sig på adresselisten. Nogle glemmer dog at afmelde sig, når de ikke længere har svampen. Derfor kan du ikke altid regne med, at alle de anførte adresser også har svampe til rådighed.

Denne hjemmeside er udgivet uden nogen form for tilskyndelser eller indirekte garantier. Alle skridt er taget for at sikre informationernes nøjagtighed, og forfatteren/bidragyderne påtager sig intet ansvar for fejl eller mangler, eller for skader som følge af de på hjemmesiden indeholdte informationer.
NB: Fødevarestyrelsen mener, at informationerne på denne hjemmside er angstfremkaldende. Det er den godkendte medicin vel også! Jeg har selv prøvet det og er selvfølgelig blandt de 10%, som rammes af bivirkningerne.

Se hjemmesiden: find smiley

 
©2002 e.fahlberg e-mail: f@hlberg